SERVICII DE TRANSPORT PERSOANE BUCUREȘTI

Alege serviciile noastre de transport persoane

Suntem o societate înființată în anul 2007 cu obiectivul principal de activitate Transport Persoane.
Din pasiunea pentru acest domeniu am ales mereu să ne perfecționăm și să devenim un lider în domeniul transportului de persoane.
Șoferii noștri sunt manierați, vorbitori de limba engleză, germană sau italiană și au foarte multă experiență în acest domeniu, siguranța și punctualitatea fiind atuul nostru.
Avem contracte în derulare cu acelasi beneficiar de peste 10 ani, ceea ce ne recomandă ca fiind un partener de încredere pentru afacerea dumneavoastră!

MISIUNEA NOASTRĂ

Să asigurăm transporturi de persoane pentru diferite ocazii speciale cum ar fi: transportul pentru angajați, transportul copiiilor la și de la grădiniță/școală/afterschool, tabere școlare, excursii, transport național, transfer aeroport, transportul pe bază de contract după un anumit program și orice alt transport personalizat conform cerințelor dumneavoastră.
Foarte importantă pentru noi este siguranța călătorilor, de aceea avem standarde de siguranță si confort foarte ridicate pentru a mulțumi si pe cei mai pretențioși clienți.
Odată ce ați decis să colaborați cu noi, vă veți convinge că suntem cea mai bună alegere în acest domeniu.

avt_servicii_transport_persoane

Cu o vastă experiență, în cei peste 15 ani în transportul de persoane, am înțeles că o colaborare bună înseamnă mai mult decât un simplu contract, înseamnă:
- siguranță
- profesionalism
- seriozitate
- încredere
- calitatea serviciilor
- corectitudinea prețului.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!