Transport excursii organizate

Vă punem la dispoziție și serviciul de transport excursii organizate pentru a fi alături de dumneavoastră în momentele importante din viață, unde fiecare detaliu trebuie cu grijă planificat, indiferent că plecarea este către o destinație din țară sau din Europa.

De ce să alegeți serviciile noastre

Managerii de transport se vor ocupa ca totul să întâmplă conform planului, să nu intervină niciun incovenient, ca dumneavoastră să savurați excursia fără griji . Vă inivităm să folosiți serviciile de excursii organizate excursii turistice, pelerinaje, deplasări sportive, excursii școlare, team-building-uri, deplasări angajați, sau orice alt tip de excursie.

Siguranță

Toate mașinile noastre au inspecțiile periodice la zi, asigurare călători și bagaje, iar șoferii respectă întocmai planul de transport , timpii de conducere și de odihna.

Punctualitate

Știm cât de important este să ne ținem de un plan bine pus la punct, astfel încât să vă puteți savura excursia fară să pierdeți niciun obiectiv turistic.

Preț bun

Ne optimizam continuu parcul auto, astfel incat sa va putem oferi un pret bun in raport cu  serviciile de inalta calitate

Confort

Toate microbuzele și autocarele sunt echipate cu opțiunile corespunzătoare , sunt moderne pentru a avea un confort sporit.

Profesionalism

Calitatea serviciilor este cartea noastra de vizita , ne tratam cu profesionalism si respect toti clientii indiferent daca sunt deja clientii nostri sau nu

Spațiu bagaje

Dacă grupul pleacă la drum cu multe bagaje, vă punem la dispoziție soluții adaptate nevoile voastre, pentru ca totul să fie perfect.

Avantaje

 

Vă stăm la dispoziție în orice moment un preț competitiv și o flotă de microbuze și autocare moderne, foarte spațioase pentru un confort sporit, dotate cu toate facilitățile necesare pentru siguranța dumneavoastră precum și cu șoferi cu experiență în domeniu, care de altfel sunt foarte politicoși și atenți.

Excursii organizate în toată țara

Indiferent de faptul ca doriti sa organizati o excursie sportiva, de elevi, team-building sau un pelerinaj, va stam mereu la dispozitie

PREȚURI MICI

In cei peste 10 ani de experienta am invatat faptul ca PRETUL CONTEAZA. Asa ca, va putem oferi prețuri competitive

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

In cei peste 10 ani de experienta am invatat faptul ca PRETUL CONTEAZA. Asa ca, va putem oferi prețuri competitive

PROFESIONALISM

De la prima intalnire, pana la finalizarea contractului, incercam sa ne evidentiem prin profesionalismul nostru.