AVIAN TOUR a înteles că în zilele noastre transportul reprezintă o necesitate fie că este vorba de muncă, școală , vacanță , astfel ne-am perfecționat  serviciile de transport persoane încât să oferim o călătorie cât mai placută și în deplină siguranță, totul la un preț accesibil.

SERVICII DE TRANSPORT PERSOANE

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul transporturilor de persoane, am întâlnit aproape toate situațiile posibile astfel încât să avem cea mai bună soluție / preț pentru  cererile dumneavoastră.

Siguranța și calitatea serviciilor sunt cele mai importante aspecte pentru noi, astfel că vă oferim servicii de transport persoane Bucuresti și Ilfov la standarde înalte. 

Ne-am adaptat cererilor, incercand sa venim in intampinarea clientilor nostri astfel incat va punem la dispozitie si servcii de transport persoane in Bucuresti si Ilfov si pe durata noptii. Prosperitatea afacerii dumneavoastra este cheia succesului nostru

Efectuăm curse zilnice, fie că este vorba despre angajați care trebuie să ajungă la serviciu și respectiv acasă, fie că este vorba despre transportul copiiilor de la școală sau gradiniță și respectiv înapoi acasă sau pur și simplu excursii ocazionale. Avem un parteneriat foarte bun cu toți clienții nostri întrucât calitatea serviciilor noastre au dus la o colaborare pe termen lung.

Principalele noastre preocupări sunt siguranța și confortul călătorului, de aceea avem șoferi experimentați, cu atestate pentru transportul de persoane și pregătiți să vă ofere toată siguranța de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei.