TRANSFER AEROPORT
BUCUREȘTI

transfer_aeroport_avt

De ce să alegeți serviciile noastre

Dacă doriți un transfer spre aeroport sau spre hotel în cele mai sigure condiții, cu mașini echipate modern și șoferi experimentați, manierați, cunoscători de limba engleză, un avantaj pentru dumneavoastră în cazul în care așteptați "musafiri" din străinătate, vă invităm să apelați la serviciile noastre de transfer aeroport București Vă inivităm să folosiți serviciile de excursii organizate excursii turistice, pelerinaje, deplasări sportive, excursii școlare, team-building-uri, deplasări angajați, sau orice alt tip de excursie.

Siguranță

Toate mașinile noastre au inspecțiile periodice la zi, asigurare călători și bagaje, iar șoferii respectă întocmai planul de transport , timpii de conducere și de odihna.

Punctualitate

Știm cât de important este să ne ținem de un plan bine pus la punct, astfel încât să vă puteți savura excursia fară să pierdeți niciun obiectiv turistic.

Preț bun

Ne optimizăm continuu parcul auto, astfel încât să vă putem oferi un preț bun în raport cu  serviciile de înaltă calitate.

Confort

Toate microbuzele și autocarele sunt echipate cu opțiunile corespunzătoare , sunt moderne pentru a avea un confort sporit.

Profesionalism

Calitatea serviciilor este cartea noastra de vizita , ne tratam cu profesionalism si respect toti clientii indiferent daca sunt deja clientii nostri sau nu

Spațiu bagaje

La cerere, vă punem la dispoziție spațiu suplimentar pentru bagaje, fie că este vorba de echipament de sport, instrumente muzicale etc.

Cu AVIAN TOUR scăpați de stresul de a căuta un mijloc de transport de la aeroport, după un zbor obositor, unde riscați să dați peste un șofer nepoliticos. Șoferii noștri fiind recunoscuți pentru comportamentul lor manierat.

Compania noastră vă stă la dispoziție cu o flota de autovehicule moderne și șoferi cu peste 10 ani experiență, pentru ca dumneavoastră să ajungeți la hotel sau la aeroport în cele mai confortabile și sigure condiții posibile.

Toate autovehiculele sunt intretinute atat pe interior cat si pe exterior, imaginea fiind un criteriu foarte important atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra, toate masinile au verificarile periodice efectuate, licente de transport, asigurare de calatori si bagaje, astfel incat preocuparea dumneavoastra sa fie doar intampinarea prietenilor.

Garantam confidentialitate si discretie cand vine vorba de clientii nostri, printre ei fiind si persoane celebre sau publice.