Închirieri microbuze în București și Ilfov

Servicii profesionale
de închirieri microbuze

Închirieri microbuze București la un preț accesibil. Deținem un parc auto modern cu o gama largă de microbuze și autocare pe care le închiriem cu șoferi profesioniști, manieriați, cu o vastă experiență în domeniu care garantează confortul și siguranță dumneavoastră.

Toate autocarele și microbuzele AVIAN TOUR sunt dotate cu extraopțiuni moderne, de ultimă generație: aer condiționat, încălzire auxiliară, toate pentru a avea o călătorie fără griji și în confort maxim.

Microbuzele au capacități cuprinse între 8 și 20 persoane, iar autocarele și autobuzele între 22 și 64 de persoane.

Aveți o întâlnire de afaceri în afara localității, doriți să participați la un eveniment special și vreți ca totul să decurgă perfect, doriți să mergeți într-un team building cu colegii dumneavoastră ?

Dacă vă regăsiți în situațiile de mai sus cu siguranță vă putem face viața mai ușoară cu serviciile de închirieri microbuze București.

AVANTAJEle Serviciului de închiriere microbuze sau autocare

Siguranță

Mașinile nostre sunt dotate cu scaune ce dispun de centuri de siguranță, pentru ca pasagerii să călătorească în cele mai bune condiții.

Disponibilitate

Știm cât este de important să răspundem cât mai repede solicitărilor dumneavoastră, de aceea facem tot posibilul să vă fim mereu la dispoziție.

Preț bun

Vom încerca să găsim un preț cât mai avantajos pentru nevoile dumneavoastră. Solicitați o ofertă personalizată.

Confort

Toate microbuzele și autocarele sunt moderne și în același timp sunt echipate cu opțiunile corespunzătoare pentru a oferi un confort sporit călătorilor.

Profesionalism

Pentru noi, profesionalismul și calitatea serviciilor oferite reprezintă cartea de vizită. Tratăm cu respect și responsabilitate fiecare contract.

Flotă variată

Din flota AVIAN TOUR fac parte mașini cu o capacitate cuprinsă între 8 locuri și 64 de locuri, pentru a răspunde prompt solicitărilor de orice fel.