Transport școlar pentru
grădinițe, școli și afterschool

Transportul copiilor la gradiniță / școala și înapoi acasă se dovedește o problemă destul de mare, pentru că și noi, ca și dumneavoastră, punem siguranța copilului pe primul loc! Astfel, este destul de greu de găsit un partener de încredere căruia să-i acordăm această responsabilitate. Pe noi ne recomandă experiența în domeniu de peste 10 ani, punctualitatea, confortul și siguranța pe care le-o oferim tuturor pasagerilor, de la mic la mare.

Pentru noi, siguranța copiilor este cea mai importantă, de aceea AVIAN TOUR vă asigură tot profesionalismul pentru transportul copiilor spre grădiniță / școală și înapoi acasă în condiții de siguranță și confort.

Vă stăm la dispoziție pentru transportul copiilor la grădiniță și școală atât în București cât și în Ilfov dar și pentru alte evenimente extrașcolare: vizite la muzeu, spectacole de teatru, tabere, excursii, cluburi sportive.

AVIAN TOUR vă pune la dispoziție autovehicule cu centuri de siguranță cu prindere în trei puncte, detinem toate autorizațiile și licențele necesare transportului copiilor, înălțătoare dacă este necesar, totul pentru o cursă cât mai sigură și fără peripeții. Toate microbuzele și autocarele noastre sunt verificate periodic iar șoferii noștri au o vasta experiență în transportul dedicat grădinițelor și școlilor.

Vă oferim servicii de transport copii gradiniță, școli și personal didactic, la un preț accesibil.

Avem în curs contracte de peste 10 ani cu aceleași societati private, în acest caz unele dinre cele mai renumite gradinițe și scoli particulare din București și Ilfov, fară vreun eveniment rutier.

Pentru noi, siguranța copiiilor este cea mai importantă, de aceea AVIAN TOUR vă asiguraă tot profesionalismul pentru transportul copiilor spre gradiniță / școala și înapoi acasă în condiții de siguranță și confort. Pe lângă siguranța care este pe primul loc în acest domeniu, copii vor circula și in condiții de confort. Microbuzele și autocarele deținute de compania noastră sunt moderne și dotate cu toate facilitățile necesare.

Pentru transportul elevilor este necesar de un minim de 6 copii având la dispoziție microbuze de 8+1 locuri , 16+1 locuri , 20+1 locuri.

Vă așteptăm să apelați cu încredere la serviciile de transport copii la școala sau la grădiniță și înapoi acasă pentru a spune adio grijilor!

De ce să alegeți serviciile de transport școlar

Prin serviciile noastre de transport șscolar pentru gradiniță, școală sau afterschool, vă punem la dispoziție șoferi profesioniști, cu experiență și certificate ce atestă abilitățile acestora, precum și certificate de integritate comportamentală.

Siguranță

Mașinile nostre sunt dotate cu scaune ce dispun de centuri de siguranță, pentru ca cei mici să călătorească în cele mai bune condiții.

Punctualitate

Știm cât este de important ca cei mici să ajungă la timp în locațiile stabilite, astfel că vom optimiza în cel mai bun mod traseul urmat.

Preț bun

Încercăm să găsim soluțiile potrivite și adaptate oricărui business pentru a eficientiza cât mai bine costurile alocate pentru serviciile prestate.

Confort

Toate microbuzele și autocarele sunt echipate cu opțiunile corespunzătoare , sunt moderne pentru a avea un confort sporit.

Profesionalism

Pentru noi, profesionalismul și calitatea serviciilor oferite reprezintă cartea de vizită. Tratăm cu respect și responsabilitate fiecare contract.

Flotă variată

Din flota Avian Tour fac parte mașini cu o capacitate cuprinsă între 8 locuri și 64 de locuri, pentru a răspunde prompt solicitărilor de orice fel.