Servicii de transport persoane

București și județul Ilfov

Consideram ca o firma de transport persoane nu presteaza doar  un serviciu clientilor sai, este mai mult de atat, este o obligatie pentru noi sa va oferim cea mai inalta calitate, siguranta si totul la preturi accesibile.

Toate autovehiculele din parcul AVIAN TOUR sunt dotate cu elemente moderne, astfel incat calatoria dumneavoastra sa fie lipsita de griji. Cu o varietate de microbuze si autocare, suntem pregatiti pentru a transporta orice numar de pasageri in orice moment.

Venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii complete de transport persoane, analizand cu atentie fiecare detaliu al cererii dumneavoastra astfel incat sa va oferim cea mai buna varianta si la cele mai mici preturi de pe piata.

SERVICII DE TRANSPORT PERSOANE

Tot personalul firmei este unul dinamic, cu experienta si mereu pregatit pentru orice fel de probleme intampinam. Soferii respecta orele de condus si orele de odihna astfel incat calatoria dumneavoastra sa fie una in deplina siguranta, confortabila si punctuala.

Cand aveti nevoie sa alegeti serviciile unei firme de transport persoane ?

Daca aveti o afacere unde asigurati trasportul angajatilor  fie ca este de zi sau de noapte si v-ati saturat de toate cheltuielile si problemele unei flote proprii.
Scapati de toate aceste griji cu ajutorul AVIAN TOUR, angajati fericiti – angajati productivi , astfel incat afacerea dumneavoastra sa prospere.

Scapati de intarzierea angajatilor la locul de munca, oferindu-le transport organizat, sigur si avantajos, scapand astfel de cheltuielile si grijile unei flote propii care implica riscuri si cheltuieli financiare si de timp in plus.

Oferim transport in siguranta maxima, pentru scoli, gradinite, afterschool, atat copiilor cat si personalului.  Va punem la dispozitie orice tip de microbuz sau autobuz, indiferent de numarul de persoane.

Transfer aeroport-hotel sau invers, grup organizat sau individual, avem mereu o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra, beneficiind de un discount in cazul unui contract stabil.

Pentru excursii organizate, pelerinaje, etc, va punem la dispozitie cea mai buna oferta personalizata pentru excursii organizate, indiferent ca este vorba despre o vacanta, un pelerinaj religios catre manistiri, o deplasare a unei echipe sportive, un team-building, excursie scolara sau orice alt tip de excursie.