TRANSPORT
ANGAJAȚI

beneficii_angajati

Un beneficiu în plus pentru angajați

Oferim servicii de transport pentru angajați în București și județul Ilfov la standarde europene, pe primul loc fiind siguranța și confortul angajaților dumneavoastră. Pentru a ne dezvolta, ne-am dat seama că și partenerii noștri trebuie să prospere, asta înseamnă angajați mulțumiți și lipsiți de grija drumului spre muncă și înapoi spre casă.

Dacă reprezentați o companie cu mai mulți angajați și doriți ca ei să ajungă în fiecare zi la o ora stabilită, nu ezitați să ne contactați. În cel mai scurt timp analizăm cererea dumneavoastră și vă prezentăm o ofertă de transport angajați care să vă avantajeze cel mai bine. Împreună putem stabili cel mai scurt și rapid traseu.

În prezent colaborăm cu mai multe companii din București și județul Ilfov, cu contracte pe termen lung asigurând transportul angajaților în deplină siguranță.

Serviciile noastre de transport angajați în București și Ilfov sunt un parteneriat pe termen lung, de încredere, de înțelegere, iar satisfacția noastră cea mai mare este mulțumirea clienților noștri prin serviciile de transport angajați de maximă calitate.

 

Transport angajati Bucuresti și Ilfov, indiferent de numărul de pasageri, indiferent de locație, vă oferim un preț competitivi și avantajos.

Transportul angajaților în turele de noapte

Chiar daca nu aveți o oră stabilă de terminare a programului de lucru, cum se întamplă la restaurante, tipografii, hoteluri, cazinouri, etc. suntem flexibili și gasim întotdeauna o soluție bună și practică cerințelor dumneavoastră.

Colaborând cu AVIAN TOUR  scăpați de costurile inutile pe care le presupune propria flotă auto: valoarea autovehicului, asigurare RCA si CASCO, service-ul autovehiculului, inspecțiile tehnice periodice obligatorii, taxele și impozitele, combustibilul, salariile șoferilor precum și alte cheltuieli specifice.

Tot mai multe companii aleg această variantă de transport al angajaților din mai multe motive cum ar fi :
– spațiul de parcare la locul de muncă în București este aproape inexistent;
– poluarea mediului înconjurător: în loc de 20 de autovehicule care poluează fiecare in parte folosiți doar un autocar.
– în loc de 1000 de griji și cheltuieli cu flota proprie, taxiuri, aveți doar o factură pe lună iar grijile le lăsați în seama noastră, dumneavoastră preocupându-vă de prosperitatea afacerii.

În prezent avem contracte în derulare de peste 10 ani cu unele dintre cele mai faimoase companii de pe piața, din toate domeniile: școli și grădinițe particulare, hypermarket-uri, reprezentanțe auto, fabrici, astfel fiind un partener de încredere , ideal pentru afacerea dumneavoastră.

Prin serviciul nostru de transport al angajaților, prin șoferii noștri cu peste 10 ani experiență, puteți fi siguri ca, angajații dumneavoastră vor ajunge mereu la timp astfel scăpând definitiv de întarzierea angajaților.

Transport angajati Bucuresti și Ilfov, indiferent de numărul de pasageri, indiferent de locație, vă oferim un preț competitivi și avantajos.

De ce să alegeți serviciile noastre

Siguranță

Angajații dumneavoastră vor circula în condiții de siguranța maximă și confort. Autovehiculele noastre sunt conduse de șoferi cu experiente si sunt moderne din punct de vedere al confortului.

Mereu la timp

Având un program și un traseu bine stabilite în prealabil, angajații voștri vor ajunge mereu la timp la serviciu. Optimizăm fiecare cursă ținând cont de  toate aspectele importante ale fiecărui business.

Economisiți bani

Economisiți sume considerabile prin colaborarea cu firma noastră, scăpând astfel de cheltuielile privind flota proprie sau decontarea de abonamente pentru transportul angajaților.

Confort

Toate microbuzele și autocarele sunt echipate cu opțiunile corespunzătoare , sunt moderne pentru a avea un confort sporit.

Profesionalism

Calitatea serviciilor este cartea noastră de vizita , ne tratam cu profesionalism si respect toti clientii indiferent daca sunt deja clientii nostri sau nu

Până acasă

În special pentru angajații din turele de noapte, poți alege să le oferi un beneficiu valoros: transportul acestora până acasă.